meliina1a

مطالب پزشکی و سلامتی

meliina1a

مطالب پزشکی و سلامتی

مطالب پزشکی و سلامتی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

گوشت قرمز

گوشت قرمز گوشتی است که در زمان خام بودن ، قرمز است مانند گوشت گاو و گوسفند. رنگ قرمز آن از پروتئینی به نام میوگلوبین که در بافت ماهیچه ای فراوان است ناشی میشود نه از خون.
در حالی که بیشتر تحقیقات همبستگی متوسطی بین مصرف بیش از حد گوشت قرمز و برخی از مشکلات سلامتی را نشان داده اند ، اما همه مطالعات از این تصور که گوشت قرمز خطرناک است پشتیبانی نمی کند. تحقیقات برروی آمریکایی ها نشان می دهد که مشکلات بهداشتی بیشتری در ارتباط با مصرف گوشت قرمز نسبت به افراد ساکن اروپا یا آسیا وجود دارد. این داده ها حاکی از آن است که ممکن است چیز دیگری ناشی از این ارتباط در مورد رژیم غذایی آمریکایی ها، و نه فقط مصرف گوشت وجود داشته باشد.
گوشت بوقلمون هورمونی است؟ خواص و مضرات آن که قبل از مصرف باید بدانید!
همچنین سازمان بهداشت جهانی اعلام می کند که احتمالا یک ماده سرطان زا – ماده ایجاد کننده سرطان – در گوشت قرمز فرآوری شده ، وجود دارد. WHO می گوید که این “احتمالاً” یک سرطان زا است ، اما نمی توانیم از این موضوع مطمئن باشیم.

ادامه مطلب...

 

  • ۹۹/۰۸/۱۱
  • meliina1A sha

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی